Schoonheidsspecialist

Ruim 25 jaar ervaring in huis

Zoekt u een schoonheidsspecialist? Met ruim 25 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Reken altijd op kwaliteit. Wij onderscheiden ons door onze specialisme in huidverzorging en behandelingen die een aantoonbaar effect realiseren. Wij zijn genomineerd voor de Beauty Award 2016 en daarmee staan we in de top 3 als de beste schoonheidsspecialist. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Zoekt u een schoonheidsspecialist die u de beste behandelingen kan bieden? Kies dan voor ons.

Gediplomeerd personeel

Als ervaren schoonheidsspecialist werken wij alleen met gediplomeerd personeel. Onze medewerkers zijn geschoold op het gebied van dermatologie en visagie. Daarnaast werken we nauw samen met artsen om de behandelingen te optimaliseren. Mede daardoor worden enkele behandelingen vergoed door zorgverzekeraars. Wat kunnen wij voor u betekenen als schoonheidsspecialist. Laat het ons weten. Wij vinden het belangrijk dat u altijd met een goed gevoel onze salon uit loopt.

Altijd de nieuwste behandelingen

Als schoonheidsspecialist vinden we het belangrijk dat we u altijd de nieuwste en modernste behandelingen kunnen aanbieden. We scholen ons personeel dan ook regelmatig bij. Met deze technieken kunnen we ervoor zorgen dat u altijd profiteert van kwaliteit volgens de laatste normen. Wat dacht u bijvoorbeeld van collageen lichttherapie of een behandeling op het gebied van microneedling? Of kiest u toch voor een spray-tan? Stralend bruin in 10 minuten.

Wij zijn de schoonheidsspecialist voor u

Wij snappen dat u kunt kiezen voor een andere schoonheidssalon. Maar bij ons profiteert u naast gediplomeerd personeel ook van een ruime keuze aan behandelingen:

  • Behandelingen voor het lichaam
  • Lichaamsbehandelingen
  • Gebruik van een lasertechniek
  • Antirimpel methodes
  • Specialistische en kleine behandelingen

Meer informatie of een afspraak in plannen?

Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak in onze salon boeken? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@michaelamoorman.nl. Heeft u een vraag voor een van onze specialisten of wilt u gewoon iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact op via: 054-515972. Bij ons gaat u altijd met een goed gevoel de deur uit. Voor een ervaren schoonheidsspecialist kiest u voor Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla.