Schoonheidssalon

Ruime 25 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon bij u in de buurt? Kies voor de expertise van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen we u kwaliteit bieden. We zijn gespecialiseerd in de verzorging van de huid en onze behandelingen geven een aantoonbaar effect.

Onze schoonheidssalon werkt met gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Zo weet u dat u met een tevreden gevoel bij ons weg gaat. Benieuwd geworden of wilt u direct een afspraak maken? Bekijk onze website voor meer informatie.

mm1

Gediplomeerde schoonheidsspecialistes

Bij onze schoonheidssalon werken we alleen met ervaren specialistes. Deze zijn geschoold op het gebied van dermatologie en als visagistes. Ook werken we nauw samen met verschillende artsen om de behandelingen te optimaliseren. In sommige gevallen worden behandelingen zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Daarom zijn wij de juiste keuze als u een schoonheidssalon zoekt.

De schoonheidssalon voor u

Als uw een behandeling wilt boeken bij een schoonheidssalon, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Wij zijn genomineerd voor de Beauty Award 2016. Dat wil zeggen dat we in de top 3 staan als beste schoonheidssalon. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op. Benieuwd geworden? Maak een keuze uit de lijst behandelingen en kom bij ons langs. Bij ons gaat u altijd met een tevreden gevoel de deur uit. Of het nu gaat om wimper extensions, ontharen of een couperose behandeling, het is allemaal mogelijk.

Welke behandelingen kiest u?

Bij onze schoonheidssalon heeft u een ruime keuze uit diverse behandelingen. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

Behandelingen schoonheidssalon

Maak direct een afspraak

Wilt u meer informatie of een overzicht van alle behandelingen? Bekijk onze site voor meer informatie. Ook kunt u via onze website direct een afspraak maken. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@michaelamoorman.nl. Spreekt u liever een medewerker persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0541-515972. Kies voor de expertise van schoonheidssalon Michaëla.

Referenties

Wat klanten zeggen over ons