Schoonheidssalon Oldenzaal

Ruim 25 jaar ervaring en een vakkundig team

Wanneer u zoekt naar een schoonheidssalon in Oldenzaal, dan bent u bij ons van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies wat er bij elke behandeling komt kijken. Het team van onze schoonheidssalon bestaat uit gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. Zij hebben allemaal een aantekening in dermatologie. Ook hebben wij een visagisten in dienst.

Hoe wij u kunnen helpen

Een andere schoonheidssalon in Oldenzaal is waarschijnlijk gespecialiseerd in behandelingen die zich richten op de verzorging van de huid. Wij hebben er echter voor gekozen om ons te focussen op therapieën met een aantoonbaar effect, waaronder:

  • Verschillende gezichtsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen
  • Rimpelbehandeling
  • Specialistische behandelingen, waaronder camouflagetherapie en acne behandeling

Dit is maar een greep uit de behandelingen van onze schoonheidssalon. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden in Oldenzaal? Neem dan contact op.

Gemakkelijk online een behandeling reserveren

Wilt u in Oldenzaal graag permanente wenkbrauwen? En wilt u hiervoor een afspraak maken bij onze schoonheidssalon? Dan kan dat heel gemakkelijk online. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is bij ons te registeren. Dit is eenmalig en zitten geen kosten aan verbonden. Kiest u voor deze optie, dan kunt u 24 uur, 7 dagen per week zien welke behandelingen wanneer beschikbaar zijn. Ook wordt uw afspraak direct bevestigd. Meld u direct aan en ontdek het gemak van online reserveren in Oldenzaal.

5 redenen om bij ons een afspraak te maken

U kunt natuurlijk ook bij een andere schoonheidsspecialist in Oldenzaal binnenlopen. Waarom zou u dan toch voor een behandeling bij ons kiezen? Eenvoudig. Onze schoonheidssalon biedt u het volgende:

  1. Wij hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring in huis
  2. Ieder van onze schoonheidsspecialistes heeft een aantekening in dermatologie
  3. Voor sommige behandeling kunt u een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar
  4. 24/7 uw afspraak online inplannen
  5. Ruime keuze aan behandelingen
Gezichtsbehandelingen Oldenzaal

Kies ook voor onze schoonheidssalon in Oldenzaal

Wilt u graag meer weten over hoe onze schoonheidssalon u kan helpen in Oldenzaal? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? In beide gevallen kunt u gerust contact opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel naar: 0541-515972. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar: info@michaelamoorman.nl. Uw schoonheidssalon in Oldenzaal zijn wij van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla.