Klantenservice

Verzending

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 14:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op.

Retourneren

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Klantenservice-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. Als de resterende orderwaarde onder de 50 EUR uitkomt dan dient u ook de sampleproducten te retourneren. Als u hier niet aan voldoet dan brengen wij 7,50 in rekening. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Website

De informatie in onze webshops is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Bij foutieve prijsvermeldingen behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.