Schoonheidssalon Hengelo

Uw specialist voor diverse behandelingen

Op zoek naar een schoonheidssalon in Hengelo? Dan staan wij van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla graag voor u klaar. Wij kunnen verschillende behandelingen voor u uitvoeren: van gezichtsbehandelingen tot het zetten van permanente wenkbrauwen. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u in Hengelo uitstekend van dienst zijn. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar. Hoe kan onze schoonheidssalon u helpen?

Waarvoor u bij ons terechtkunt

Wij kunnen diverse behandelingen uitvoeren als schoonheidssalon. Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla heeft zich gespecialiseerd in behandelingen die een aantoonbaar effect hebben. Hierbij kunt u in Hengelo denken aan:

  • Verschillende gezichtsbehandelingen
  • Camouflagetherapie
  • Rimpelbehandeling
  • Het plaatsen van permanente wenkbrauwen

Dit is maar een greep uit onze diensten. Graag meer hierover weten? Vraag onze medewerkers ernaar en neem contact op. Zij vertellen u hierover graag meer.

schoonheidssalon hengelo

Kies voor vakkundigheid

Ons schoonheidssalon heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring in huis. Daarnaast bestaat ons team uit vakkundig personeel met kennis van zaken. Elke schoonheidsspecialist is in het bezit van een aantekening in de dermatologie. Doordat wij over deze kennis beschikken, worden sommige van onze behandelingen door verzekeringsmaatschappijen in Hengelo vergoed. Ook werken wij samen met artsen in Hengelo en omgeving om de behandelingen te verbeteren.

Wij zijn uw schoonheidssalon in Hengelo

U kunt ook voor een andere schoonheidssalon in Hengelo kiezen. Waarom zou u dan toch bij ons binnenlopen? Simpel. U kiest in Hengelo voor ons, omdat wij u het volgende bieden:

  • Ruim 25 jaar werkzaam als schoonheidssalon
  • Diverse specialisme in huis
  • Al onze schoonheidsspecialistes hebben een aantekening dermatologie
  • Een aantal van onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar
  • 24 uur per dag een overzicht van beschikbaarheid zichtbaar
Micheala Moorman salon

Maak direct een online afspraak

Wilt u graag een rimpelbehandeling bij onze schoonheidssalon? Maak dan meteen een afspraak bij ons. Dit kunt u online doen door u te registreren. U ziet dan direct wanneer het mogelijk is om een afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen voor ons? Dan kunt u ook een e-mail sturen: info@michaelamoorman.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan: 0541-515972. Kiest u ook voor onze schoonheidssalon in Hengelo?