Schoonheidssalon Enschede

Kies voor deskundigheid

Naar een schoonheidssalon in Enschede op zoek? Kies dan voor Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla. Wij hebben inmiddels ruim 25 jaar ervaring in huis als schoonheidssalon. Onze medewerkers weten dus precies wat er komt kijken bij elke behandeling. Zij kunnen voor u in Enschede dan ook diverse behandelingen uitvoeren. Ook is elk lid van ons team goed opgeleid en gekwalificeerd.

Uw adres voor diverse behandelingen

Het goed opgeleide team van onze schoonheidssalon staat graag voor u klaar. Wij kunnen een ruime keuze aan behandelingen uitvoeren. Zo zijn wij onder meer uw schoonheidssalon in Enschede voor:

  • Het laten zetten van permanente wenkbrauwen
  • Het laten uitvoeren van een rimpelbehandeling
  • Verschillende lasserbehandelingen

Meer weten over onze mogelijkheden in Enschede? Vraag ons ernaar. Wij vertellen u graag meer.

Schoonheidssalon Enschede

Behandelingen vergoed door zorgverzekeraar

Ons schoonheidssalon heeft vakkundig en goed opgeleid personeel in dienst. Daarnaast werken wij ook met artsen samen om onze behandelingen in Enschede te kunnen verbeteren. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van deskundigheid. Maar dat is niet het enige voordeel dat onze expertise biedt. Omdat wij de benodigde kennis in huis hebben, worden een aantal van onze behandelingen door zorgverzekeraars vergoed. Welke dit precies zijn, kunt u terugvinden op onze website.

Daarom kiest u voor ons

Natuurlijk kunt u ook voor een andere schoonheidsspecialist kiezen in Enschede. Dat begrijpen wij bij onze schoonheidssalon maar al te goed. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. Zo profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Van camouflagetherapie tot gezichtsbehandelingen, u kunt ervoor bij ons terecht
  • Doordat wij over ruim 25 jaar ervaring beschikken, weet u dat u bij ons in goede handen bent
  • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de juiste kwalificaties
  • U kunt gemakkelijk online uw behandeling plannen
  • Genomineerd voor de Beauty Award 2016

Uw schoonheidssalon in Enschede

Wij staan graag voor u klaar in Enschede. Wanneer u nog vragen heeft voor onze schoonheidssalon, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Belt u hiervoor vandaag nog naar: 0541-515972. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kunt u dit doen naar: info@michaelamoorman.nl. Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wat kan onze schoonheidssalon in Enschede voor u doen?