Schoonheidssalon Denekamp

Wij zijn uw schoonheidsspecialist

Wanneer u een schoonheidssalon in Denekamp zoekt, dan bent u bij Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla aan het juiste adres. Waarom? Wij hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring in huis. Daardoor kunnen wij verschillende behandeling voor u uitvoeren in Denekamp. Ook hebben wij goed opgeleide medewerkers in dienst. Zo is ieder lid van ons team in het bezit van een dermatologie aantekening. Ook is een gekwalificeerde visagiste bij onze schoonheidssalon werkzaam. U bent bij ons dus in goede handen bij onze schoonheidsspecialist.

Wat wij voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Als schoonheidssalon hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen met een aantoonbaar effect. U bent in Denekamp bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Wij kunnen diverse gezichtsbehandelingen voor u uitvoeren
  • Ook voor een anti rimpelbehandeling kunt u bij ons terecht
  • Voor specialistische behandelingen, zoals camouflagetherapie, draaien wij onze hand niet om

Bovengenoemde is maar een klein gedeelte van de behandelingen waarvoor u bij ons terechtkunt. Voor meer informatie over onze schoonheidssalon in Denekamp kunt u contact opnemen.

Schoonheidssalon Denekamp

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Wij hebben als schoonheidssalon medewerkers in dienst met de juiste kwalificaties. Ook werken wij samen met artsen om onze behandelingen voor u in Denekamp te kunnen verbeteren. Daardoor weet u zeker dat u een professional inschakelt. Onze expertise biedt u echter nog een ander voordeel. Een aantal van onze behandelingen wordt hierdoor ook door verzekeringsmaatschappijen vergoed. Welke dat zijn, kunt u vinden op onze website.

Waarom uw schoonheidssalon in Denekamp?

  • Van het zetten van permanente wenkbrauwen tot camouflagetherapie, u kunt ervoor in Denekamp bij onze schoonheidssalon terecht
  • U profiteert bij ons van ruim 25 jaar ervaring en kennis
  • Goed opgeleid personeel met de juiste diploma’s
  • U kunt makkelijk online een afspraak met ons maken
  • Als klant staat u bij ons centraal

Online een reservering maken

Wanneer u uit Denekamp graag een afspraak maakt met onze schoonheidssalon, dan kunt u dat eenvoudig online doen. U registreert u dan eenmalig en geheel kosteloos bij ons. Vervolgens kunt u bekijken welke behandeling beschikbaar is. Wilt u ons liever mailen, dan kan dit naar: info@michaelamoorman.nl. Stelt u uw vragen liever persoonlijk? Bel dan naar: 0541-515972.