Schoonheidssalon Almelo

Uw schoonheidsspecialist voor verschillende behandelingen

Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla is uw schoonheidssalon in Almelo. Waarom? Omdat wij meer dan 25 jaar ervaring en kennis in huis hebben. Hierdoor kunnen wij diverse behandelingen uitvoeren. Ook werken wij met een goed opgeleid team. Zo heeft elk van onze medewerkers een aantekening in de dermatologie en hebben wij ook een visagiste in dienst. U weet dus zeker dat u bij onze schoonheidssalon in goede handen bent. Hoe kan onze schoonheidsspecialist u in Almelo helpen?

Uw schoonheidssalon in Almelo voor:

Als schoonheidssalon kunnen wij verschillende behandelingen uitvoeren voor u in Almelo. Wij hebben ons gespecialiseerd in therapieën die een aantoonbaar effect hebben. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Diverse gezichtsbehandelingen
  • Kleine behandelingen, zoals harsen en manicure
  • Een anti rimpelbehandeling

Meer weten over de mogelijkheden van onze schoonheidssalon in Almelo? Bel of mail ons dan. Wij staan graag voor u klaar.

Schoonheidssalon Almelo

Gemakkelijk online een afspraak maken

Wilt u graag permanente wenkbrauwen? Dan kan onze schoonheidssalon u uitstekend helpen in Almelo. Maak direct een afspraak met ons. Dit kunt u heel gemakkelijk online doen. Registreer uzelf en u kunt eenvoudig een reservering maken. Deze registratie is eenmalig en kost u niets. Heeft u een account aangemaakt, dan kunt u zien welke behandeling wanneer beschikbaar is. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Eenvoudiger kan niet.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Wij hebben inmiddels als schoonheidssalon meer dan 25 jaar kennis en ervaring in huis
  2. U kunt in Almelo terecht bij ons voor diverse schoonheidsbehandelingen
  3. Wij hanteren een klantgerichte en persoonlijke werkwijze
  4. Voor sommige van onze behandelingen kunt u een vergoeding krijgen
  5. U bent in goede handen bij onze vakkundige medewerkers

Maak direct een online afspraak

Wilt u graag wat meer weten over onze schoonheidssalon? Of wilt u in Almelo direct een afspraak maken voor camouflagetherapie? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Stuur ons vandaag nog een e-mail: info@michaelamoorman.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0541-515972. Wij staan klaar om u verder te helpen. Uw schoonheidssalon in Almelo is Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla.